Κατερίνα Καραβάτου: Ο άγνωστος τσακωμός με συνεργάτιδά της – Οι αποκλεισμένοι και το παρασκήνιο
Αποκαλυπτικό παρασκήνιο...
Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι η Μαριλού Ρεπαπή θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του STAR μετά και το τέλος της «Φωλιάς των Κουκου». Όμως η ίδια το διέψευσε με μια ανάρτησή της στα Social Media.
«Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται και επειδή δεν μπορώ τα ό, τι να ‘ναι δημοσιεύματα που με αφορούν, θα πω ότι δεν θα είμαι σε πρωινό. Ούτε πριν από τη Ζήνα. Ούτε μετά το νέο πρωινό. Ούτε σε αυτό. Ούτε σε άλλο. Δεν είναι στις προθέσεις μου αυτήν τη στιγμή να ξανακάνω πρωινό γενικότερα. Αλήθεια ΑΥΤΑ τα 4 χρόνια μου αρκούν για μια ζωούλα. Αν αλλάξω γνώμη, θα ενημερώσω. Θα το είχα κάνει νωρίτερα, αλλά δεν πίστευα ότι ενδιαφέρει κανέναν. Θα συνεχίσω να ποστάρω βλακείες και κακά λογοπαίγνια όμως και αυτό είναι δέσμευση» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριλού Ρεπαπή.
Ο άγνωστος τσακωμός με την Κατερίνα Καραβάτου
Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» συζητήθηκε αυτή η φημολογία, με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να κάνει μια αποκάλυψη και να φέρνει στο προσκήνιο τον άγνωστο τσακωμό που υπήρξε μεταξύ της δημοσιογράφου και της Κατερίνας Καραβάτου.
Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μετά το φινάλε της εκπομπής «Στην φωλιά των Κουκου» έγινε ένα τραπέζι για τα μέλη της ομάδας, στο οποίο δεν καλέστηκαν η Μαριλού Ρεπαπή και ο αρχισυντάκτης, Γιώργος Εφραιμίδης.
Αυτό το συμβάν επιβεβαίωσε τη ψυχρότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.
Μάλιστα, η Τζώρτζια Συρίχα συμπλήρωσε στο ρεπορτάζ αυτό ότι οι δύο κυρίες δεν είχαν καμία επαφή εκτός εκπομπής και αυτό ξεκίνησε έπειτα από έναν τσακωμό που είχαν σε μια σύσκεψη, όταν και η παρουσιάστρια είχε επιπλήξει την δημοσιογράφο.
- Ενεργοποιείται μόνιμο πλαίσιο ενίσχυσης των Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας
- Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους
- Για «λαϊκισμό» μιλάει ο Μητσοτάκης της αισχροκέρδειας – Με «καρφιά» για το ΠΑΣΟΚ «ομολογεί» τον φόβο ΝΔ για την επάνοδο Τσίπρα
- Ρόδος: Πέθανε το 10 μηνών βρέφος που είχε πνιγεί από τροφή
- Για πρώτη φορά, γεωλόγοι είδαν τον γήινο φλοιό να σκίζεται και να απελευθερώνει λάβα
- Ο Οκέκε παραμένει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
- Το θέμα της πώλησης των F-35 στην Τουρκία έβαλε ο Δένδιας σε συνάντηση του με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου
- Το «αντίο» της ΕΛΑΣ στην Πάολα Ρεβενιώτη – «Αφιέρωσε τη ζωή της στον αγώνα για αξιοπρέπεια, ορατότητα και ελευθερία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-150x85.webp)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











































![Πολωνία: Μια 5χρονη έμεινε μόνη της στην αποβάθρα όταν το τρένο έφυγε με την οικογένειά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/uid_e04b5d44fc204a1bb9eae4b486e5a850_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_675-315x220.webp)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442