Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε η παρουσιάστρια - «Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα...»

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε η παρουσιάστρια – «Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα…»

«Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω»

Τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στο φινάλε των «Κου Κου» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής της. Μάλιστα, όπως πολύ σωστά εξήγησε η γνωστή παρουσιάστρια, «όλοι είμαστε αναλώσιμοι στην τηλεόραση».

«Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα»

«Θα σας πω κάτι που ισχύει για την Κατερίνα, για μένα, για τα παιδιά εδώ. Όλοι οι παρουσιαστές, δεν έχει σημασία αν είμαστε στο χώρο πέντε χρόνια, δέκα, είκοσι ή τριάντα, όσο κι αν μας αγαπάνε τα κανάλια μας και μας εκτιμούν, μας σέβονται τη δεδομένη στιγμή που είμαστε στο δυναμικό τους, τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι» είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Είμαστε όλοι αναλώσιμα προϊόντα, τα οποία κάνουμε τη δουλειά μας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Κάποια άλλη στιγμή αισθάνονται ότι κάποιοι άλλοι θα την κάνουν καλύτερα από μας. Όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση αυτό και το έχουμε μέσα μας ρεαλιστικά και δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε οι βασίλισσες και οι βασιλιάδες, τόσο πιο ήρεμοι θα πορευόμαστε στη ζωή μας» συμπλήρωσε.

«Όταν ανά πάσα στιγμή νιώθεις ότι κάποιος είναι έτοιμος να σου ανοίξει την πόρτα και να σου δώσει μια κλωτσιά, τόσο πιο καλά θα τη ζήσεις τη ζωή σου. Δεν εννοώ κανέναν συνάδελφο και καμία συνάδελφο, για μένα το λέω», πρόσθεσε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

«Ουδείς αναντικατάστατος, σε κάθε δουλειά» σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024