Άγγελος Λάτσιος: Οι φωτογραφίες του με την Ελένη Μενεγάκη και την αδερφή του Λάουρα
Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τη μητέρα του, όσο και με τα αδέρφια του.
Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες τόσο με τη διάσημη μητέρα του, όσο και με τα αδέρφια του.
Κάτι παρόμοιο έγινε και το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον Άγγελο Λάτσιο να δημοσιεύει αρχικά στα instastories μια φωτογραφία της μητέρας του, την οποία βλέπουμε να ποζάρει, χωρίς ίχνος μακιγιάζ πλάι στην γάτα τους.
Λίγα λεπτά μετά, ο Άγγελος Λάτσιος επανήλθε, ανεβάζοντας μια κοινή φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου και της 16χρονης αδερφής του Λάουρας. Ο ίδιος συνόδευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση με τη φράση: «ο κόσμος μου».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.