Ιωάννα Μαλέσκου : Δείτε την πριν εφτά χρόνια στα Κρητικά καλλιστεία
Η Μαλέσκου είχε δοκιμάσει την τύχη και στο μόντελινγκ και μάλιστα το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης, κερδίζοντας τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».
Ηρθε από την Αθήνα στην Κρήτη και ήδη η πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής της Love it έχει αποσπάσει θετικά σχόλια.
Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου που αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σεζόν.
Η όμορφη παρουσιάστρια έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού, αλλά στην πορεία την κέρδισε η τηλεόραση.
Με σταθερά και ανοδικά βήματα εδραίωσε την παρουσία της στην περιφερειακή τηλεόραση, ενώ τα τελευταία χρόνια έκανε καριέρα στο Κρήτη TV, με κάποιους να την χαρακτηρίζουν ως την «Μενεγάκη της Κρήτης»!
Η Μαλέσκου είχε δοκιμάσει την τύχη και στο μόντελινγκ και μάλιστα το 2013 είχε πάρει μέρος στα Καλλιστεία της Κρήτης, κερδίζοντας τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».
Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βλέπουμε την ελαφρώς διαφορετική παρουσιάστρια να απαντά σε ερώτηση κριτή της επιτροπής, αν μπορεί να συνδυάσει τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ναι, γίνεται.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εμφάνισή της εκείνη:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας