Κατερίνα Στανίση: Εχω υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση
Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για τις παρενοχλήσεις που δέχονταν στα πρώτα της βήματα, τις συνεργασίες που σιχάθηκε, αλλά και για τους μυστικούς της έρωτες
Την Κατερίνα Στανίση φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της το βράδυ της Δευτέρας (9/3) με την γνωστή τραγουδίστρια να μη διστάζει να αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Η γνωστή τραγουδίστρια θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία, εκεί όπου δούλευε από 12 χρονών για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της, ενώ η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε επίσης στις παρενοχλήσεις που δέχονταν στα πρώτα της βήματα, στις συνεργασίες που σιχάθηκε λόγω συμπεριφοράς των συναδέλφων της, αλλά και στους μυστικούς της έρωτες.
Η ίδια αποκάλυψε πως με την κρίση αναγκάστηκε να πουλήσει πανάκριβα κοσμήματα, έστειλε το δικό της μήνυμα στις κακοποιημένες γυναίκες και εξήγησε για ποιο λόγο εδώ και δέκα χρόνια έχει συνειδητά αποφασίσει να είναι μόνη της.
«Υπάρχουν πράγματα που δεν θα τα εξομολογηθώ ποτέ. Με πιάνει τρέλα όταν θυμάμαι πόσα χρήματα είχα δώσει σε ρούχα. Αναγκάστηκα να πουλήσω όσο όσο τα κοσμήματά μου μέσα στην κρίση. Είχα πολλά έξοδα και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Έβγαλα χρήματα, αλλά έχω υπάρξει σπάταλη», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στανίση.
Στη συνέχεια η Κατερίνα Στανίση αναφέρθηκε στην παράλληλη σχέση που είχε στο παρελθόν όπου παραδέχθηκε πως ήταν το τρίτο πρόσωπο.
Μάλιστα, εξήγησε ότι το έμαθε αργά ενώ παραδέχτηκε πως το κεφάλαιο έρωτας έχει κλείσει για εκείνη πια.
«Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο εδώ και περίπου 10 χρόνια. Είμαι μόνη γιατί το θέλω και είμαι μόνη.
καθένας έχει τα προβλήματά του και αυτά τα προβλήματα δεν με άφηναν να δω «ερωτιλίκια», να στηρίξω τη δουλειά, η οποία δεν είναι τόσο εύκολη.
Το ότι είσαι όνομα δεν λέει τίποτα, ότι κάναμε και 20 επιτυχίες και τελείωσε. Πρέπει να το καλλιεργείς αυτό συνέχεια και όλα αυτά σου τρώνε χρόνο. Δεν μπορώ να είμαι με κάποιον και να αφεθώ.
Νιώθω την ανάγκη να έχω έναν σύντροφο. Άνθρωπος είσαι, έρχονται στιγμές που νιώθεις μοναξιά, κανείς δεν θέλει να είναι μόνος του και όποιος είναι αναγκάστηκε και είναι μόνος του» δήλωσε μεταξύ άλλων.
Όσο για την παράλληλη σχέση που είχε στο παρελθόν, η Κατερίνα Στανίση είπε μεταξύ άλλων:
«Δεν το βλέπω σωστό και δε λέω ότι ήταν σωστό. Είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν κι αυτά. Εγώ δεν μπήκα σε ένα σπίτι για να τον χωρίσω.
Ποτέ δεν είπα χώρισε και να είμαστε μαζί. Ποτέ… Το έμαθα μετά. Συμβαίνουν αυτά στη ζωή μας, υπάρχουν και συναισθήματα. Και μετά είναι πολύ αργά.
Όταν μαθαίνεις την αλήθεια, απογοήτευσε ποτέ δεν είπα χώρισε και να είμαστε μαζί. Όχι δεν είναι εύκολο. Ο έρωτας δε βλέπει… Όλο αυτό δε βγαίνει σε καλό, οπότε να μην το κάνει κανείς.…».
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)











![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-121x85.jpg)
























![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442