Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Κανάκης : H σπάνια εξομολόγηση για την οικογένεια του

Αντώνης Κανάκης : H σπάνια εξομολόγηση για την οικογένεια του

Μετά από επτά χρόνια σιωπής, ο Αντώνης Κανάκης παραχώρησε στην Αθηναϊδα Νέγκα μία από τις πιο εξομολογητικές συνεντεύξεις του

H Αθηναΐς Νέγκα συνάντησε το βράδυ τη Δευτέρας (9/3) τον Αντώνη Κανάκη, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός παρουσιαστής ύστερα από 7 χρόνια.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τη σχέση του με την τηλεόραση και την οικογένειά του στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Nega Talk», που προβάλλεται στο Mega.

«Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γράψω βιβλίο»

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του, λέγοντας στην εκπομπή το εξής:

«Έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να έχω αποφασίσει ότι γράφω βιβλίο. Την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου, και την επόμενη, και τη μεθεπόμενη, για να την «παλέψω» πήγαινα και έγραφα. Ό,τι μου συνέβαινε, το έγραφα».

Μάλιστα, ο ίδιος χάρισε το βιβλίο του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)» και στην Αθηναΐδα Νέγκα, κάνοντάς της αφιέρωση και μίλησε για τον πατέρα της δημοσιογράφου και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Μου λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο»

Ο ίδιος, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, παραδέχθηκε ότι του λείπει η επικοινωνία με τον κόσμο και είπε χαρακτηριστικά:

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο, γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά. Στη δική μας την περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι, για 30 χρόνια».

Αρνήθηκε να σχολιάσει ό,τι συνέβη πρόσφατα μεταξύ εκείνου και του ΣΚΑΪ, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας τους, και μίλησε για τον ΑΝΤ1, σημειώνοντας:

Σχολιάζοντας τη σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε:

«Η τηλεόραση σίγουρα έχει αλλάξει, έχει λίγο πιο χυδαία, πιο αδίστακτη, πιο κυνική, πιο απάνθρωπη. Δεν με θυμώνει τόσο η τηλεόραση όσο το περιβάλλον γύρω από την τηλεόραση.

Τα νέα παιδιά, αντί να κατακεραυνώνουν τα παρακμιακά φαινόμενα που στην ουσία τους αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα, βομβαρδιζόμαστε από τις δραστηριότητες όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτά τα πράγματα και θα ήθελα να υπήρχε μια αντίσταση».

«Ο γάμος δεν έχει καμιά βαρύτητα για εμένα»

Ερωτώμενος για τη σύντροφό του, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πως δεν έχουν παντρευτεί και, μάλιστα, είπε πως «ο γάμος δεν έχει καμιά βαρύτητα» για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε:

«Ο πραγματικός δεσμός είναι η δημιουργία οικογένειας, τα παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γάμος από αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, τα οποία, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έχουν κάποια ουσία»

Ο  διάσημος παρουσιαστής κλήθηκε να μιλήσει για τη σύντροφό του, που δεν είδαμε ποτέ σε φωτογραφίες, αλλά και τον ερχομό των δύο του παιδιών.

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή τη δημοσιοποιήσω» δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης, συμπληρώνοντας:

«Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε…».

Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα» εξομολογήθηκε, ξεκαθαρίζοντας πως είναι σύντροφος και όχι σύζυγός του αφού ο γάμος «δεν έχει καμία βαρύτητα» για εκείνον και τα παιδιά θεωρούνται για εκείνον ο πιο ουσιαστικός δεσμός.

Όσο για τον ερχομό των παιδιών του, ο Αντώνης Κανάκης τόνισε: «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαι πιο περήφανος πέρα από ότι αυτά τα πλάσματα με αγαπάνε, με εμπιστεύονται. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό! Δεν μπορώ να το περιγράψω, δυσκολεύομαι λίγο να μιλάω για αυτά» ενώ αποκάλυψε πως ήταν μέσα στους τοκετούς και πως ο ίδιος έκοψε τον ομφάλιο λώρο.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024