Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκής μουσικής, που απείχε για λόγους υγείας τα τελευταία δέκα χρόνια, φαίνεται ότι επιστρέφει
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκής μουσικής, που απείχε για λόγους υγείας τα τελευταία δέκα χρόνια, φαίνεται ότι επιστρέφει στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον ερχόμενο Μάρτιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr, ο Πασχάλης Τερζής, θα πραγματοποιήσει λίγες μόνο εμφανίσεις και συγκεκριμένα, δέκα στο «Posidonio».
Όπως αναφέρει το τοπικό site της Πάτρας, η συνεργασία πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ το εσωτερικό του νυχτερινού κέντρου έχει ήδη αρχίσει να αναδιαμορφώνεται για τις ανάγκες της μεγάλης επιστροφής.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας