To πανό της Ρεάλ Μπέτις στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό έκλεψε τις εντυπώσεις, με την ιστορία πίσω από την έμπνευση του να έχει ρίζες από την Ελλάδα.
Μπροστά από το «πέταλο» των φανατικών οπαδών της Μπέτις υπήρχε ένα πανό που έγραφε «A la conquista por tu Santo Escud», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει «Πάμε για την κατάκτηση για το ιερό σου σήμα», ενώ όσοι βρίσκονταν στις εξέδρες κρατούσαν ένα άλλο που απεικόνιζε έναν στρατιώτη στα πράσινα σε μία ναυμαχία, όπου στο βάθος υπήρχε η Αγιά Σοφιά.
Δείτε το απίθανο κορεό της Μπέτις στο ματς με τον Παναθηναϊκό
?Ambientazo en la Cartuja, con tifo incluido: «A la conquista por tu santo escudo»
Ποια όμως ήταν αυτή η θαλάσσια μάχη που αποτέλεσε έμπνευση για τους φίλους της Μπέτις; Ήταν η Ναυμαχία της Ναυπάκτου που αποτελεί μία από σημαντικότερες στην παγκόσμια ιστορία και αποτελεί σταθμό για τη ναυτική τακτική.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ενημέρωσή της έκανε γνωστό πως δεν θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για το ματς με τον Κολοσσό, οι Εβάν Φουρνιέ, Τόμας Γουόκαπ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση ανανέωσης από την Μπενφίκα, αλλά θα αποφασίσει για το μέλλον του από την Κυριακή, εν μέσω φημών για επιστροφή στη Ρεάλ.
Ο Μπεν Μουρ μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, για τις κορυφαίες στιγμές της σεζόν, για τον Αντρεά Τρινκιέρι, αλλά και για τον Αριστοτέλη Μυστακίδη.