Που μυαλό για ποδόσφαιρο από τον Βράνιες; Έναν ποδοσφαιριστή με αδιαμφησβήτητο ταλέντο, αλλά και χαρακτήρα προβληματικό όσο λίγοι.
Λίγο το… αμαρτωλό πάρτι του, λίγο οι αναρτήσεις πριν και μετά το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνουν πως ο Βόσνιος είναι έτοιμος να χαραμίσει την δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η αγαπημένη του ΑΕΚ.
Το πικάρισμα των οπαδών του Ολυμπιακού στον Βράνιες και η απάντηση του Βόσνιου στην Θύρα 7, χρησιμοποιώντας το όνομα της Καρλέουσα, προκάλεσαν την αντίδρασή της, μέσω social media:
«Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα κάποια σχέση με τον άνθρωπο που ονομάζεται Όγκνιεν Βράνιες. Δυστυχώς αναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση προς όλους όσους το ισχυρίστηκαν αυτό και διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στα Media. Αρκετή λάμψη πήραν όσοι ανακυκλώνουν ειδήσεις με το όνομά μου. Η οικογένειά μου δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς. Γ@μω την ατυχία σας».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας