Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πύλο έφτασε λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές συνέδριο για την προστασία των θαλασσίων θηλαστικών.
Ειδικότερα, ο αρχηγός του κρατιδίου του Μονακό θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της 5ης Παγκόσμιας Συνδιάσκεψης για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές, η οποία θα διεξαχθεί στο Costa Navarino με τη διοργάνωση της WWF Ελλάς και της Διεθνής Επιτροπής για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές.
Η συνδιάσκεψη αποτελεί μια ειδική περίσταση που συνδυάζει τον εορτασμό των 10 ετών συνεργασίας της WWF και της Διεθνής Επιτροπή για τα Θαλάσσια Θηλαστικά και τις Θαλάσσιες Προστατευόμενες Περιοχές. Φιλοξενείται για πρώτη φορά στη Μεσόγειο Θάλασσα, ενώ αναμένεται να αξιολογηθεί η πρόοδος που σημειώθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας