Σε ένα τηγάνι, λιώνετε 60 γρ. ζάχαρη σε 2 κουταλιές νερό και, όταν πάρει καστανό χρώμα, προσθέτετε το μέλι, το σουσάμι και την κανέλα. Απλώνετε το μείγμα ανάμεσα σε δύο αντικολλητικές μεμβράνες μέχρι να γίνει ένα ψιλό φύλλο από παστέλι. Χτυπάτε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το λεμόνι σε μπεν μαρί και, μόλις δέσουν, βγάζετε το μπολ από τη φωτιά και προσθέτετε τη μουλιασμένη ζελατίνη και το γιαούρτι. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος ελαφρά χτυπημένη και βάζετε το μείγμα σε φορμάκια, που αφήνετε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.