1 1/2 φλ. καρπούζι, παγωμένο, χωρίς κουκούτσια και κομμένο σε κομμάτια 1 φλ. γάλα καρύδας 1 κ.σ. μέλι 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
Προσθέστε το καρπούζι, το γάλα, το μέλι και τη βανίλια σε ένα μπλέντερ. Ανακατέψτε μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές, χωρίς να γίνει νερουλό. Αν το μίγμα βγαίνει πολύ πηκτό, προσθέστε λίγο γάλα καρύδας.
Γαρνίρετε με σταγόνες σοκολάτας αν θέλετε και σερβίρετε αμέσως!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.