Πλύνετε καλά τα σνίτσελ σας και αφήστε τα επάνω σε μπόλικο χαρτί κουζίνας για να φύγει η υγρασία. Κατόπιν ρίξτε αλάτι και πιπέρι και αλευρώστε τα.
Στο ταψί έχετε ψιλοκόψει το κρεμμύδι και έχετε ρίξει και λίγο λάδι και αραδιάζετε τα σνίτσελ.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρυγανιά με το τριμμένο τυρί και πασπαλίζεται πάνω από τα σνίτσελ που βρίσκονται στο ταψί. Μπορείτε να βάλετε ενδιάμεσα και λίγα μανιτάρια.
Μετά βάζετε λίγο γάλα και λίγο νερό και τα σκεπάζετε. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά σκεπασμένα και μετά τα ξεσκεπάζεστε και τα αφήνεται για ένα τέταρτο στους 180 βαθμούς στον αέρα για να πάρουν χρώμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας