Τένις: Στη Ρωσία το χρυσό στο διπλό γυναικών
Στη Ρωσία κατέληξε ο τίτλος στο διπλό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις «Ρίο 2016». Στον τελικό, το ρωσικό δίδυμο των Εκατερίνα Μακάροβα και Έλενα Βέσνινα, επικράτησε του αντίστοιχου της Ελβετίας αποτελούμενο από τις Τιμέα Μπατσίνσζκι και Μαρτίνα Χίνγκις με σκορ 6-4, 6-4.
Στη Ρωσία κατέληξε ο τίτλος στο διπλό γυναικών του Ολυμπιακού τουρνουά τένις «Ρίο 2016».
Στον τελικό, το ρωσικό δίδυμο των Εκατερίνα Μακάροβα και Έλενα Βέσνινα, επικράτησε του αντίστοιχου της Ελβετίας αποτελούμενο από τις Τιμέα Μπατσίνσζκι και Μαρτίνα Χίνγκις με σκορ 6-4, 6-4.
Όσον αφορά το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό μικτό, το κατέκτησαν οι Λουσί Χράντεκα/Ράντεκ Στέπανεκ από την Τσεχία. Στον «μικρό» τελικό νίκησαν 6-1, 7-5 τους Σάνια Μιρζά/Ροχάν Μποπάνα από την Ινδία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στο Νταβός σε λιγότερο από μία ώρα
- Πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους και πολύτεκνους σε περιφερειακό Δήμο
- Eurostat: Ένας στους τέσσερις νέους στην Ευρώπη εργάζεται ενώ σπουδάζει – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Προϊστορικός οργανισμός των 8 μέτρων ανήκε σε «χαμένο παρακλάδι της ζωής»
- Παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ο Τσιτσιπάς: «Ήταν άψογος στα κρίσιμα σημεία»
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατάθεση για 13 χρόνια πριν – «Καμία σχέση με τη συντονισμένη απάτη που βλέπουμε σήμερα»
- Greek Tourism on Track for Record Revenues in 2025
- Άμεση αντίδραση σε πλημμυρικά φαινόμενα στην Καλαμάτα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442