Χρυσός Ολυμπιονίκης στο κανόε σλάλομ αναδείχθηκε ο Γάλλος, Ντένις Γκαργκό Σανό με χρόνο 94.17. Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Σλοβάκος, Ματέι Μπένους με 95.02, ενώ το χάλκινο κατάκτησε ο Ιάπωνας, Τακούγια Χανέντα με 97.44. Ο ελληνικής καταγωγής, Σιδέρης Τασιάδης, που αγωνίζεται με τη Γερμανία δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όπως είχε κάνει στο Λονδίνο το 2012, όταν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα.
Χρυσός Ολυμπιονίκης στο κανόε σλάλομ αναδείχθηκε ο Γάλλος, Ντένις Γκαργκό Σανό με χρόνο 94.17. Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Σλοβάκος, Ματέι Μπένους με 95.02, ενώ το χάλκινο κατάκτησε ο Ιάπωνας, Τακούγια Χανέντα με 97.44.
Ο ελληνικής καταγωγής, Σιδέρης Τασιάδης, που αγωνίζεται με τη Γερμανία δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, όπως είχε κάνει στο Λονδίνο το 2012, όταν είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.