Χωρίς τίτλο θα μείνει οριστικά φέτος η Τσέλσι, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έχασε και τους δύο στόχους που της είχαν απομείνει. Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, την περασμένη Τετάρτη, οι «μπλε» αποχαιρέτησαν το Σάββατο και το κύπελλο Αγγλίας, καθώς ηττήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» 2-0 από την Εβερτον στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Χωρίς τίτλο θα μείνει οριστικά φέτος η Τσέλσι, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έχασε και τους δύο στόχους που της είχαν απομείνει.
Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, την περασμένη Τετάρτη, οι «μπλε» αποχαιρέτησαν το Σάββατο και το κύπελλο Αγγλίας, καθώς ηττήθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» 2-0 από την Εβερτον στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο προς το φινάλε, με έναν παίκτη που… πέρασε και δεν ακούμπησε από την Τσέλσι, τον Ρομέλου Λουκάκου, να «τιμωρεί» την πρώην ομάδα του με δύο γκολ, στο 77΄ και στο 82΄. Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολών του Ντιέγκο Κόστα (84΄) και του Γκάρεθ Μπάρι (87΄).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας