Αίτημα της αστυνομίας για αναβολή του Ηρακλής – ΟΣΦΠ
Στη σκιά των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας για το κύπελλο μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί το κυριακάτικο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και της ομάδας του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί ο αγώνας αυτός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς υπάρχει σχετικό αίτημα της αστυνομίας προς το Υπουργείο.
Στη σκιά των όσων συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας για το κύπελλο μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί το κυριακάτικο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο μεταξύ του Ηρακλή και της ομάδας του Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να μην διεξαχθεί ο αγώνας αυτός, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, καθώς υπάρχει σχετικό αίτημα της αστυνομίας προς το Υπουργείο.
Οι αρχές ασφαλείας δηλώνουν πως αδυνατούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, λόγω και της απασχόλησης μεγάλου μέρους των δυνάμεών τους για το προσφυγικό ζήτημα στην Ειδομένη. Επίσης εκφράζονται φόβοι να υπάρξει «συνέχεια» στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και ζητούν την αναβολή του συγκεκριμένου αγώνα.
«Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή»
Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Πέμπτης η ΠΑΕ Ηρακλής είχε πάρει θέση στα όσα ακούγονταν για πιθανή αναβολή του αγώνα και είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Κυριακής.
Η ανακοίνωση: «Ο Ηρακλής θέλει να παίξει την Κυριακή. Τα πρόσφατα γεγονότα είναι ντροπιαστικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο άλλα η λύση είναι να αντιμετωπιστεί η βία και η διαφθορά και όχι να σταματά να προχωρά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να αναπτυχθεί. Ένα από τα όνειρα μας είναι να συνεισφέρουμε στην εξεύρεση λύσεων, αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της κάθε ομάδας, των θεσμών του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας.
Η ματαίωση των αγώνων σκοτώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το σκοτώνει σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα δεν του επιτρέπει να ξεχωρίσει. Η αντιμετώπιση των θεμάτων της διαφθοράς και της βίας είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσεις να ξεχωρίσεις και να λάμψεις σε διεθνές επίπεδο.
Η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τις ρίζες του προβλήματος και όχι να τιμωρεί τους αληθινούς οπαδούς του ποδοσφαίρου. Άλλωστε το να ματαιώνεις τους αγώνες είναι σα να βάζεις τσιρότο σε μια ανοικτή πληγή που αιμορραγεί».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας