Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Πάρντο, στο Ζέεφελντ το Σάββατο
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από τη νύχτα της Παρασκευής ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και η μεταγραφή από την Μπράγκα ολοκληρώθηκε.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από τη νύχτα της Παρασκευής ο Φελίπε Πάρντο.
Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και η μεταγραφή από την Μπράγκα ολοκληρώθηκε.
Οι παράγοντες της πειραϊκής ομάδας επιβεβαίωσαν την ευτυχή κατάληξη της συμφωνίας κι έτσι ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί αύριο στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για να ξεκινήσει προετοιμασία με τη νέα ομάδα του.
Η παρουσίασή του θα γίνει μάλλον στην Αυστρία, ενώ το κόστος της μεταγραφής θα «αγγίξει» τα 4,5 εκ. ευρώ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.