«Όρθια» η ΑΕΚ στη Ρόδο, «διπλά» για ΠΑΟΚ, ΑΓΟΡ, νίκες για Αρη, Κηφισιά
Το ντέρμπι της Ρόδου έκλεψε την παράσταση στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1. Η ΑΕΚ τελικά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φύγει νικήτρια (Κολοσσός - ΑΕΚ 65-72) από το Βενετόκλειο. Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα (Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 58-69), ενώ και ο συμπολίτης του Αρης ξεπέρασε την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου (Αρης - Πανιώνιος 67-63). Στην Πάτρα, ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επιβλήθηκε του Απόλλωνα (Απόλλων Π. - ΑΓΟΡ 56-71), ενώ και η Κηφισιά βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα (Κηφισιά - Τρίκαλα 81-72). Η δράση συνεχίζεται την Δευτέρα με Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό να έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές κόντρα σε ΚΑΟ Δράμας και Κόροιβο Αμαλιάδας, αντίστοιχα.
Κολοσσός - ΑΕΚ 65-72) από το Βενετόκλειο. Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα (Πανελευσινιακός - ΠΑΟΚ 58-69), ενώ και ο συμπολίτης του Αρης ξεπέρασε την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου (Αρης - Πανιώνιος 67-63). Στην Πάτρα, ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επιβλήθηκε του Απόλλωνα (Απόλλων Π. - ΑΓΟΡ 56-71), ενώ και η Κηφισιά βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα (Κηφισιά - Τρίκαλα 81-72). Η δράση συνεχίζεται την Δευτέρα με Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό να έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές κόντρα σε ΚΑΟ Δράμας και Κόροιβο Αμαλιάδας, αντίστοιχα.
&source=in.gr">
Το ντέρμπι της Ρόδου έκλεψε την παράσταση στις αναμετρήσεις που άνοιξαν την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Α1. Η ΑΕΚ τελικά με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φύγει νικήτρια (Κολοσσός – ΑΕΚ 65-72) από το Βενετόκλειο.
Η δράση συνεχίζεται την Δευτέρα με Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό να έχουν θεωρητικά εύκολες αποστολές κόντρα σε ΚΑΟ Δράμας και Κόροιβο Αμαλιάδας, αντίστοιχα.
Σε αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής (21-23/3) σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας