Ο Σκόουλς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του οριστικά
Αποσύρεται, αυτή τη φορά οριστικά, από τα γήπεδα ο Πολ Σκόουλς. Ο Αγγλος σταρ ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν στην πρέμιερ λιγκ.
Αποσύρεται, αυτή τη φορά οριστικά, από τα γήπεδα ο Πολ Σκόουλς. Ο Αγγλος σταρ ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν στην πρέμιερ λιγκ.
Ο 37χρονος μέσος είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά πως αποσύρεται το καλοκαίρι του 2011, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην ενεργό δράση για να ενισχύσει τη Γιουνάιτεντ.
Αρχικά ο Σκόουλς είχε δεχτεί να παρατείνει το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο, ώστε να συμπληρώσει τα 20 χρόνια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά η απόφαση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί τον οδήγησε κι αυτόν στην απόφαση να αποχαιρετήσει τα γήπεδα.
Ο Σκόουλς βρίσκεται στη Μάντσεστερ από το 1993 και έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ, 5 Κομιούνιτι Σιλντ, 2 τσάμπιονς λιγκ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Οργιάζει το παρασκήνιο με αφορμή φαλτσοσφυρίγματα. Διαιτητές της Super League βγάζουν στη σέντρα συναδέλφους τους (άλλους διαιτητές ή βοηθούς) για να μην χάσουν ορισμούς
LIVE: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της Superleague. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2 HD.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας