Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Πεδουλάκης θέλει να ξεχαστεί η ήττα από τον Ολυμπιακό εν όψει Ολίμπιας

Ο Πεδουλάκης θέλει να ξεχαστεί η ήττα από τον Ολυμπιακό εν όψει Ολίμπιας

O Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ξεκάθαρος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Λιουμπλιάνα, όπου οι «πράσινοι» αντιμετωπίζεουν την Ολίμπια, οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό.

O Αργύρης Πεδουλάκης ήταν ξεκάθαρος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Λιουμπλιάνα, όπου οι «πράσινοι» αντιμετωπίζεουν την Ολίμπια, οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Ολίμπια έχει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της, που πρέπει να τον ανακόψουμε. Διαθέτει τρεις καλούς γκαρντ, ενώ μπορεί να κάνει καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα. Εμείς θέλουμε να βρούμε καλό ρυθμό στο παιχνίδι, να βγάλουμε αυτοματοποιημένες κινήσεις και να επιβληθούμε από την αρχή».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να ξεχάσουμε τελείως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι καλό για εμάς που παίξαμε ένα τέτοιο ντέρμπι νωρίς, αλλά στο μυαλό μας είναι μόνο η Ολίμπια».

Τέλος, για τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Θοδωρή Παπαλουκά πρόσθεσε: «Αυτά είναι φήμες και αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσε κάλλιστα να τα γράψει ένας φίλος ενός ατζέντη ή του παίκτη για δικούς τους λόγους».

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, από την πλευρά του ανέφερε: «Πρέπει να ξεχάσουμε το ντέρμπι της Δευτέρας που ήταν πολύ δύσκολο γα εμάς και να κρατήσουμε μόνο ότι παλέψαμε ως το τέλος και ότι είμαστε μια μαχητική ομάδα. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην Ολίμπια. Θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα και για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και όχι η Ολίμπια το δικό της».

Τέλος ο Μάικ Μπράμος, δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Ολίμπια διαθέτει πολύ καλό σύνολο και δυνατή έδρα και είναι σίγουρο ότι θα παίξουν χωρίς άγχος. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Παίξαμε ένα δύσκολο ντέρμπι τη Δευτέρα και αύριο μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν από την πλευρά μας καταφέρουμε να μην επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να τους εμποδίσουμε να σουτάρουν πολλά τρίποντα, τότε θα πάμε καλά και θα πετύχουμε το στόχο μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο