Χάνει τον ημιτελικό της Τετάρτης ο Πόστιγκα
Χωρίς τον Χέλντερ Πόστιγκα θα παραταχθεί η Πορτογαλία στον ημιτελικό του EURO 2012, την προσεχή Τετάρτη, απέναντι σε Ισπανία ή Γαλλία. Ο 29χρονος επιθετικός αποχώρησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον προημιτελικό με την Τσεχία την Πέμπτη, έχοντας υποστεί τράβηγμα στο μηρό.
Χωρίς τον Χέλντερ Πόστιγκα θα παραταχθεί η Πορτογαλία στον ημιτελικό του EURO 2012, την προσεχή Τετάρτη, απέναντι σε Ισπανία ή Γαλλία. Ο 29χρονος επιθετικός αποχώρησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον προημιτελικό με την Τσεχία την Πέμπτη, έχοντας υποστεί τράβηγμα στο μηρό.
Οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και πλέον ο στόχος του ιατρικού επιτελείου των Ιβήρων είναι να προλάβει ο Πόστιγκα τον τελικό της 1ης Ιουλίου, εφόσον φυσικά η Πορτογαλία προκριθεί.
Ο Πάουλο Μπέντο αντικατέστησε τον έμπειρο σέντερ-φορ με τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος είναι πιθανό να είναι βασικός στον ημιτελικό, θέση την οποία όμως θα διεκδικήσει και ο νεαρός Νέλσον Ολιβέιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442