Ο Τζαμόν Γκόρντον δεύτερος που… σαλπάρει από τον Πειραιά
Μετά τον Γιάννη Μπουρούση που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον είναι δεύτερος Ερυθρόλευκος που αποχωρεί από τον Πειραιά. Ο Αμερικανός συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ και από την Παρασκευή φορά και επισήμως... φέσι.
Μετά τον Γιάννη Μπουρούση που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον είναι δεύτερος Ερυθρόλευκος που αποχωρεί από τον Πειραιά. Ο Αμερικανός συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ και από την Παρασκευή φορά και επισήμως… φέσι.
Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο πρώην πλέον γκαρντ του Ολυμπιακού είχε στη φετινή σεζόν στην Α1 5,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Επίσης στην Ευρωλίγκα είχε 4,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 1,6 κλεψίματα και 1,5 ασίστ ανά αναμέτρηση.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.