Ο ΠΑΟΚ πρότεινε συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια στον Μαρκόπουλο
Σε συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό να ζητά μια ρύθμιση για την καταβολή των οφειλόμενων που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Συνεργασία με διαφημιστική εταιρεία για την διοργάνωση του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα.
Σε συζητήσεις με τον Σούλη Μαρκόπουλο για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τον έμπειρο τεχνικό να ζητά μια ρύθμιση για την καταβολή των οφειλόμενων που υπάρχουν προς το πρόσωπό του.
Ο προπονητής της ομάδας στα δύο χρόνια που εργάζεται στον «Δικέφαλο» έχει λάβει μόλις ένα μικρό έναντι των χρήματα που του οφείλονται, που δεν αντιστοιχεί ούτε στα μισά όσων προέβλεπε το συμβόλαιό του.
Η ΚΑΕ από την πλευρά της πρότεινε στον Μαρκόπουλο ένα μέρος από τα οφειλόμενα να μπει στο άρθρο 99, κάτι που εξετάζει η πλευρά του προπονητή. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας τόσο από την ομάδα, όσο και από τον ίδιο τον Σούλη Μαρκόπουλο και αυτό ενδεχομένως να παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο για την υπογραφή της επέκτασης συνεργασία για άλλα δύο χρόνια (υπάρχει άλλο ένα σε ισχύ) που προτείνει η ΚΑΕ. Συνεργασία με διαφημιστική εταιρεία για την Ευρωλίγκα
Στο μεταξύ, με τη διαφημιστική εταιρεία ΤΑF θα συμβληθεί και θα συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ, για τη διοργάνωση ενός προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα στη Θεσσαλονίκη, στην περίπτωση πάντα που η διοργανώτρια αρχή, του αναθέσει την ευθύνη αυτή, κάτι που θα αποφασιστεί στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
Η συγκεκριμένη εταιρεία που καλύπτει και τηλεοπτικά συμβόλαια αθλητικών διοργανώσεων και συναντήσεων, θα αναλάβει το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης καλύπτοντας πάγια έξοδα, με ανταλλακτικά οφέλη από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.