Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Στη Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Μπόμπι Μπράουν

Στη Θεσσαλονίκη ο νέος Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Μπόμπι Μπράουν

Ο τραυματισμός του Πιέρ Πιρς ανάγκασε τον Άρη να κινηθεί για να βρει τον αντικαταστάτη του και τελικά κατέληξε στον Μπόμπι Μπράουν της Πρόκομ. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο τραυματισμός του Πιέρ Πιρς ανάγκασε τον Άρη να κινηθεί για να βρει τον αντικαταστάτη του και τελικά κατέληξε στον Μπόμπι Μπράουν της Πρόκομ. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, ο Άρης είχε έρθει σε συμφωνία με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, ο οποίος αποχώρησε από την Παρτιζάν, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Σαρόν Ντρούκερ προτίμησε την περίπτωση του Μπράουν, ο οποίος θα υπογράψει στον Άρη, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

«Με έπεισε ο Τάκερ»

Μάλιστα ο ο 26χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη με περίπου δύο ώρες καθυστέρηση. «Πραγματικά χθες ήμουν έτοιμος να επιστρέψω από την Πολωνία (σ.σ. την περασμένη εβδομάδα έλυσε το συμβόλαιο του εκεί με την Πρόκομ), στην πατρίδα μου, την Καλιφόρνια. Προέκυψε η πρόταση του Άρη, το σκέφτηκα και αποφάσισα να έρθω σε μια ομάδα με ιστορία. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», τόνισε ο παίκτης με την εμφάνιση του στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μακεδονία».

Εξήγησε για την απόφαση του να συναινέσει στην προσέγγιση που του έγινε από τους «κίτρινους»: «Κουβέντιασα με τον προπονητή, ο οποίος είναι αξιόλογος, αλλά και με τον Πι Τζέι Τάκερ, με τον οποίο ήμασταν αντίπαλοι παλιότερα σε σάμερ λιγκ. Είναι ευθύς τύπος, μέτρησε πολύ η άποψη του στην απόφαση μου. Μου μίλησε για την ομάδα, τον κόσμο.»

Κατέληξε αναφέροντας: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι δύσκολο, έχω εμπειρία από τη θητεία μου στην Άλμπα, το πέρασμα μου από την Πρόκομ. Η προσαρμογή μου εδώ θα είναι λίγο δύσκολη, αλλά με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου πιστεύω θα γίνει πιο εύκολη. Προσωπικά, είμαι ταχύς, παίζω καλή άμυνα, προσπαθώ να ανοίγω χώρους για τους συμπαίκτες μου στην επίθεση. Μπορώ να είμαι το «κλειδί» για να κερδίζει η ομάδα μου».

Ο Μπράουν, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα δεσμευτεί με συμβόλαιο ως το τέλος της περιόδου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο