Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Καμαρά
Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ανρί Καμαρά, που έχει υποστεί ένα μικρό τράβηγμα στους προσαγωγούς και την Τετάρτη, θα δοκιμάσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ανρί Καμαρά, που έχει υποστεί ένα μικρό τράβηγμα στους προσαγωγούς και την Τετάρτη, θα δοκιμάσει να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Η προετοιμασία του Ατρόμητου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε την Τρίτη με διπλή προπόνηση. Στην πρωινή, ο Σενεγαλέζος διεθνής έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και τρέξιμο, ενώ το απόγευμα έκανε πάλι ασκήσεις ενδυνάμωσης και τις συνδύασε με αλλαγές κατεύθυνσης μέσα στο γήπεδο.
Την Τετάρτη θα προσπαθήσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς κι αν τα καταφέρει θα έχει αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη πάντως θα είναι σίγουρα οι Σαμπού Μασάμπα και Μαρσέλο Ολιβέιρα που ενσωματώθηκαν την Τρίτη στο ομαδικό πρόγραμμα. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Στέλιος Σφακιανάκης, καθώς ήταν κρυωμένος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας