Τον Σέρβο Γκακ και τον Βουλγαράκη πήρε η Βουλιαγμένη
Δύο σημαντικές προσθήκες στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ενέταξε στο δυναμικό της τον διεθνή φουνταριστό, Μάνθο Βουλγαράκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ κάλυψε τη θέση ξένου για την επόμενη χρονιά με τον Σέρβο Σλάβκο Γκακ.
Δύο σημαντικές προσθήκες στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου ανακοίνωσε ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ενέταξε στο δυναμικό της τον διεθνή φουνταριστό, Μάνθο Βουλγαράκη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ κάλυψε τη θέση ξένου για την επόμενη χρονιά με τον Σέρβο Σλάβκο Γκακ.
Ο 30χρονος περιφερειακός αγωνιζόταν πέρυσι στην Παρτιζάν, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ και μετείχε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ενώ πέρυσι το καλοκαίρι ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Σερβίας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης και στους Μεσογειακούς της Πεσκάρα, καθώς και το χάλκινο στο World League. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης στις Πρίμορατς, Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και Μπούντβα, καθώς και για μία διετία στην ιταλική Μπολιάσκο.
Σε ό,τι αφορά τον Βουλγαράκη, ο οποίος την περίοδο 2008-09 είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, η Βουλιαγμένη θα είναι ο τέταρτος σταθμός της καριέρας του, μετά τα Χανιά, τον Εθνικό και τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε την τελευταία διετία.
Ο 30χρονος φουνταριστός ήταν μέλος της εθνικής ομάδας που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου το 2005, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ – Νετανιάχου: Συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο, στο επίκεντρο η δεύτερη φάση της συμφωνίας για τη Γάζα
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
- Σέρρες: «Δεν τον είδε κανείς» – Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Στο Σεν Τροπέ και δίπλα στη θάλασσα το τελευταίο αντίο στη Μπριζίτ Μπαρντό
- Η ενημέρωση ως φαστ φουντ – Το TikTok έγινε το κορυφαίο social για ειδήσεις μεταξύ νέων
- Χαμός στις ΗΠΑ με τον Λεμπρόν Τζέιμς
- Πολιτική θύελλα μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις για διεθνείς οργανισμούς – «Ποιος ασκεί εξωτερική πολιτική σε αυτή τη χώρα;»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442