Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί το φάιναλ 4 της Εuroleague στο
Τορίνο. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δεν δύναται να καλυφθεί το
κόστος για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης της κορυφαίας
διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο και πλέον οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκα
αναζητούν αλλού την πόλη-διάδοχο του Παρισιού.
Δύσκολα όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί το φάιναλ 4 της Εuroleague στο Τορίνο.
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα δεν δύναται να καλυφθεί το κόστος για την πραγματοποίηση της τελικής φάσης της κορυφαίας διοργάνωσης σε συλλογικό επίπεδο και πλέον οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκα αναζητούν αλλού την πόλη-διάδοχο του Παρισιού.
Η αλήθεια είναι πάντως ότι θα γίνει προσπάθεια να μην αλλάξει η έδρα του φάιναλ 4 με οικονομική ενίσχυση από την ίδια την Εuroleague, όμως αν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, τότε θα ξεκινήσει η διαδικασία ανεύρεσης της πόλης που θα μπορέσει να φιλοξενήσει το σημαντικό αθλητικό γεγονός.
Με το «παράθυρο» ότι τα αντικείμενα που έριξαν οι οπαδοί της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ήταν πρόσφορα να προκαλέσουν σωματική βλάβη η ΔΕΑΒ απάλλαξε την ΑΕΚ. Το ίδιο… βιολί και με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ!
LIVE: Πανιώνιος – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Πανιώνιος – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.