Μια μουσική παράσταση με τίτλο «Μουσικές δημουργίες στο φως» θα παρουσιαστεί στον Ιανό, σε τρεις συναυλίες την Τετάρτη 11 και 18 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2009, στις 21.30, στο cafe του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24). Η καταξιωμένη φλαουτίστα και συνθέτις Στέλλα Γαδέδη παρουσιάζει το νέο της δίσκο με τις μουσικές και τα τραγούδια από τις παραστάσεις […]
Μια μουσική παράσταση με τίτλο «Μουσικές δημουργίες στο φως» θα παρουσιαστεί στον Ιανό, σε τρεις συναυλίες την Τετάρτη 11 και 18 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2009, στις 21.30, στο cafe του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24).
Η καταξιωμένη φλαουτίστα και συνθέτις Στέλλα Γαδέδη παρουσιάζει το νέο της δίσκο με τις μουσικές και τα τραγούδια από τις παραστάσεις «Πάντως ήταν νύχτα» σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου και «Λα Πουπέ» σε στίχους Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη, καθώς και επιλογή τραγουδιών από τους «Κήπους της Νύχτας», το «Βιβλίο της Μνήμης» και τον επόμενο δίσκο της, «Μόνα Λίζα».
Συμμετέχουν η Αντιγόνη Μπούνα και η Δώρα Πετρίδη και εξαμελής μπάντα υπό την επιμέλεια του Ακη Κατσουπάκη.
Η Στέλλα Γαδέδη, με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, παρουσιάζει την έκτη προσωπική της δουλειά.
Υπήρξε μόνιμη συνεργάτις του Μάνου Χατζιδάκι και για πολλά χρόνια συνεργάστηκε με ελληνικές και ξένες ορχήστρες καθώς και με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες μεταξύ των οποίων οι: Νίκος Μαμαγκάκης, Γιάννης Χρήστου, Αργύρης Κουνάδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Θόδωρος Αντωνίου και Ελένη Καραΐνδρου.
Ασχολείται επίσης με το τραγούδι και έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ «Όταν οι κινηματογράφοι ήταν ακόμα θερινοί και παίζαν στα διαλείμματα τραγούδια», «Σόλο φλάουτο», «Κήποι της νύχτας», «Το βιβλίο της μνήμης», «City 1».
Η μουσική της Στέλλας Γαδέδη, συναρπαστική και πολυμορφική, κινείται με άνεση από την jazz στην electronica, και από την pop στο ζεϊμπέκικο.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».