«Μαγειρέματα»
Η εκπομπή «Μαγειρέματα» με τη Μυρσίνη Λαμπράκη ανηφορίζει προς τα χιονισμένα Μετέωρα και απολαμβάνει την εκπληκτική θέα της Καλαμπάκας… από ψηλά. Λίγο έξω από την πόλη της Καλαμπάκας, βρίσκονται τα Μετέωρα. Η θέα τους και μόνο είναι αρκετή για να… κόψει την ανάσα, ενώ και η απίστευτη αίσθηση και το δέος που προκαλούν τα μοναστήρια, […]
Η εκπομπή «Μαγειρέματα» με τη Μυρσίνη Λαμπράκη ανηφορίζει προς τα χιονισμένα Μετέωρα και απολαμβάνει την εκπληκτική θέα της Καλαμπάκας… από ψηλά.
Λίγο έξω από την πόλη της Καλαμπάκας, βρίσκονται τα Μετέωρα. Η θέα τους και μόνο είναι αρκετή για να… κόψει την ανάσα, ενώ και η απίστευτη αίσθηση και το δέος που προκαλούν τα μοναστήρια, που είναι κυριολεκτικά χτισμένα πάνω στα βράχια, περιβάλλει από την πρώτη κιόλας στιγμή που τα αντικρίζει!
Από τα Μετέωρα, μπορεί να δει κανείς όλη την Καλαμπάκα – «πιάτο» και έτσι η Μυρσίνη φτιάχνει ένα μοναδικό καλαμπακιώτικο πιάτο: τον ταβά! Η κα. Μαρία Ζαΐμη, ανοίγει το σπίτι της και παρουσιάζει αυτήν την πρωτότυπη και πεντανόστιμη συνταγή!
Στην αποσταγματοποιΐα-οινοποιΐα «Τσιλιλή», ο Μάκης Τσιλιλής, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του παραδοσιακού τσίπουρου, αλλά και του αποστάγματος και η Μυρσίνη προτείνει συνταγές, για να τα συνοδέψουμε!
Στον δρόμο από Λαμία προς Καλαμπάκα, κάνουν μία στάση στην φάρμα «ZooFarm», όπου η Μυρσίνη μαγειρεύει μία ιδιαίτερη πίτσα με λουκάνικο στρουθοκαμήλου που εκτρέφεται εκεί.
Στην πόλη της Καλαμπάκας, η κα. Ζωζώ Νάκα, παραδίδει… μαθήματα ζαχαροπλαστικής! Το γλυκό που φτιάχνει, η σπάτουλα, έχει περίεργο όνομα, αλλά ξεχωριστή γεύση και… απίστευτα «χορταστική» όψη!
Λίγο πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής, η Μυρσίνη κάνει βόλτα στα μαγαζιά της Καλαμπάκας, με την απαραίτητη στάση στο ζαχαροπλαστείο «Ρόμπος», για να αγοράσει παραδοσιακό χαλβά!
Με την Μυρσίνη Λαμπράκη.
Κυριακή 25 Ιανουαρίου, στις 14:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
- Βιολάντα: Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης – Η απολογία και οι μαρτυρίες για τη φονική έκρηξη
- Ο Δημήτρης Σταρόβας και η μπάντα του στο Κύτταρο Live
- Κίνα: 5 παιδιά ανάμεσα στους 12 νεκρούς της έκρηξης σε κατάστημα πυροτεχνημάτων
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πώς η καθημερινή άσκηση επηρεάζει τον εγκέφαλό μας;
- Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 2.500 ευρώ
- Σεισμός «ταρακούνησε» τους Γαρλανιάνους
- Συνταγή: Αρνίσια κεφτεδάκια κοκκινιστά με σκιουφιχτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-fthdgrl-11855082-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442