Με το εκκλησιαστικό «real estate» θα ασχοληθεί και αυτή τη ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ALTER.Το δημόσιο έργο που πάγωσε μετά από «ιερή» παρέμβαση. Οι παράνομες εκκλησιαστικές μεζονέτες που «ξεφύτρωσαν» στη Μoνή Πεντέλης και τα πολεοδομικά πρόστιμα που δεν πληρώθηκαν, αλλά χάθηκαν σε περίεργες διαδρομές.Σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 21:00, στο ALTER.
Με το εκκλησιαστικό «real estate» θα ασχοληθεί και αυτή τη ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ.ALTER. Το δημόσιο έργο που πάγωσε μετά από «ιερή» παρέμβαση. Οι παράνομες εκκλησιαστικές μεζονέτες που «ξεφύτρωσαν» στη Μoνή Πεντέλης και τα πολεοδομικά πρόστιμα που δεν πληρώθηκαν, αλλά χάθηκαν σε περίεργες διαδρομές.
Σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 21:00, στο ALTER.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας