Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Καταγγελία συμβολαίου στον «Μάτσας» από τον Ολυμπιακό

Καταγγελία συμβολαίου στον «Μάτσας» από τον Ολυμπιακό

Σε καταγγελία του συμβολαίου συνεργασίας με τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας με υπαιτιότητα του Λιθουανού προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας ότι ο Λιθουανός επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κάνοντας προπονήσεις με τους παίκτες της Νεπτούνας, χωρίς να έχει πάρει άδεια από την ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει τραυματίας στην Αθήνα.

89

Σε καταγγελία του συμβολαίου συνεργασίας με τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας με υπαιτιότητα του Λιθουανού προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, θεωρώντας ότι ο Λιθουανός επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κάνοντας προπονήσεις με τους παίκτες της Νεπτούνας, χωρίς να έχει πάρει άδεια από την ΚΑΕ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει τραυματίας στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει ότι κατέθεσε σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2008, ενώπιον της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. αίτηση – καταγγελία για τη λύση της σύμβασής της με τον καλαθοσφαιριστή Arvydas Macijauskas, με υπαιτιότητα του τελευταίου, η οποία και επιδόθηκε στον εκπρόσωπο του καλαθοσφαιριστή.»

O Αρβιντας Ματσιγιάουσκας ήρθε στην Ελλάδα με νάρθηκα στο πόδι και υπήρχε η πιθανότητα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Τελικά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο, στον Ολυμπιακό όλη αυτή η ιστορία είναι λίγο πολύ αδιάφορη.

Για τον Ολυμπιακό το θέμα Ματσιγιάουσκας θα πρέπει να θεωρείτε λήξαν, έστω κι αν ο Μάτσας δήλωσε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «Lietuvos Ritas», ότι «…δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο».

Επίσης, ο «Μάτσας» τόνισε ότι ο τραυματισμός του προήλθε παίζοντας μπάσκετ με μη επαγγελματίες παίκτες και όχι ενώ έκανε προπόνηση με άλλη επαγγελματική ομάδα:

«Τραυματίστηκα παίζοντας με παίκτες μη επαγγελματίες. Τι επαγγελματίες; Βλακείες! Κάποιος έγραψε ότι έκανα προπόνηση με τους παίκτες της Νεπτούνας. Ανοησίες! Μετά από αυτές τις φήμες οι Έλληνες θύμωσαν μαζί μου. Έκανα προπονήσεις μόνος μου, χωρίς ομάδα».

Το διετές συμβόλαιο του Ολυμπιακού με τον Ματσιγιάουσκας ανέρχεται στα 4,4 εκατ. ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο