Πέσιτς για Ολυμπιακό: «Το παιχνίδι με αυτό τον ιστορικό σύλλογο δεν έρχεται σε καλή στιγμή για μας»
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για το ματς της Παρασκευής στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον πολύπειρο Σέρβο τεχνικό να παραδέχεται ότι η πρόκληση αυτή δεν έρχεται σε καλή εποχή για τη Μπάγερν Μονάχου.
Η Μπάγερν Μονάχου έχει μπει σε μια νέα εποχή με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς και την Παρασκευή (9/1, 21:15) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως είναι μια πρόκληση για την ομάδα του, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν έρχεται σε καλή στιγμή.
Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς:
«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό δεν έρχεται σε καλή στιγμή, αν και μια αναμέτρηση με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο είναι πάντα μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Έχουμε κερδίσει μερικούς αγώνες στο πρωτάθλημα και επίσης στη Euroleague.
Όμως θα μας λείψουν μερικοί παίκτες που είναι καταβεβλημένοι. Ελπίζω ότι άλλοι θα πάρουν την ευκαιρία τους και θα μας δώσουν ενέργεια. Παρά τα προβλήματα και την εξαιρετική ποιότητα των Πειραιωτών, θέλουμε να παραμείνουμε στον δρόμο μας».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Επτά τίτλοι, ιστορικό συμβόλαιο με τη Ferrari, εκατομμύρια από χορηγίες και επενδύσεις: ο Βρετανός δεν είναι μόνο θρύλος της F1, αλλά ένας σύγχρονος επιχειρηματικός κολοσσός.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι με τη Μπάγερν το βράδυ της Παρασκευής και όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα». Δηλώθηκε και στη λίστα ξένων για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Αμερικανός σέντερ.