Σε νοκ άουτ παρτίδα προημιτελικών. Απευθείας για το εισιτήριο των ημιτελικών. Εκεί όπου ο νικητής θα αντιμετωπίσει σε διπλή μάχη οποίον επικρατήσει από το Παναθηναϊκός-Άρης.
Οι αναμετρήσεις των προημιτελικών, που επίσης δεν έχουν παράταση, θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα, από την Τρίτη, 13 του μηνός, έως και την Πέμπτη, 15/01.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ στην Τζέντα και πέρασε στον τελικό για να αντιμετωπίσει είτε τη Ρεάλ είτε την Ατλέτικο Μαδρίτης.