Τσέλιε – ΑΕΚ: Τρία γκολ στο ημίχρονο η «Ένωση» κι ένα ακόμη στο 49′ (vids)
Βάργκα στο 3' Κοϊτά στο 33' και Γκατσικοβιτς στο 36' πέτυχαν τα τρία γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με την Τσέλιε, ενώ στις αρχές του δεύτερου σκόραρε και ο Μουκουντί (49'). Δείτε τα βίντεο.
Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τσέλιε στην Σλοβενία για τα πρώτα παιχνίδια των «16» του Conference League έχοντας καταφέρει να προηγηθεί με 3-0.
Το σκορ άνοιξε ο Μπάρναμπας Βάργκα με ωραία κεφαλιά μόλις στο τρίτο λεπτό της συνάντησης για το 1-0, μετά από κόρνερ του Ραζβάν Μαρίν.
Στο 33ο λεπτό, η Ένωση βγήκε στην αντεπίθεση με τον Λούκα Γιόβιτς ο οποίος βρήκε τον Αμπουμπακάρ Κοϊτά στην περιοχή. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έκανε καλή κίνηση, σούταρε και έκανε το 2-0.
Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιόβιτς βρήκε το Πήλιο με κάθετη πάσα κι εκείνος σέντραρε, η μπάλα όμως κατάληξε σε πόδια παικτών της Τσέλιε, που όμως έκαναν λάθος και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σκόραρε για το 3-0.
Το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κατάφερε να βάλει και ο Άρολντ Μουκουντί ο οποίος βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή.
Συγκεκριμένα, στο 49′ ο Ραζβάν Μαρίν εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο, όμως βρήκε το δοκάρι, με την μπάλα όμως να κάνει το χατίρι στον Καμερουνέζο σέντερ μπακ που δεν λάθεψε μπροστά από την κενή εστία. Έτσι έγινε το 0-4!
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.