Αλλαγή στους ξένους και ο Ολυμπιακός ενόψει των τελικών με Παναθηναϊκό
Σε αλλαγή στην οκτάδα των ξένων του προχώρησε ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό - Δείτε το διαθέσιμο ρόστερ που έχει πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Στην τελευταία αλλαγή που είχε δικαίωμα να κάνει στην οκτάδα των ξένων ενόψει των τελικών της Stoiximan GBL Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, προχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
Ο τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού άλλαξε τον Μόντε Μόρις με τον Κόρι Τζόσεφ, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο πρόσφατο Final Four της Euroleague και βοήθησε τα μέγιστα τους Ερυθρόλευκους να πάρουν το βαρύτιμό τρόπαιο.
Εκτός από τον Μόντε Μόρις, δεν υπολογίζονται για τους τελικούς επίσης οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Μουστάφα Φαλ, που βρίσκονται και αυτοί εκτός της οκτάδας των ξένων.
Η οκτάδα των ξένων του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό αποτελείται πλέον από τους: Κόρι Τζόσεφ, Φρανκ Νιλικίνα, Εβάν Φουρνιέ, Τάισον Γουορντ, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ, Ταϊρίκ Τζόουνς. Υπενθυμίζουμε ότι από αυτούς σε κάθε παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να επιλέγει τους έξι.
Το τελικό Depth Chart του Ολυμπιακού
PG: Τόμας Γουόκαπ, Κόρι Τζόσεφ, Φρανκ Νιλικίνα.
SG: Τάιλερ Ντόρσεϊ, Εβάν Φουρνιέ, Όμηρος Νετζήπογλου.
SF: Κώστας Παπανικολάου, Τάισον Γουορντ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
PF: Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς.
C: Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ, Ταϊρίκ Τζόουνς.
Το Game 1 των τελικών είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Τετάρτης (3/6, 21:00, ΣΕΦ), το Game 2 για την Παρασκευή 5 Ιουνίου (21:00, ΟΑΚΑ) και το Game 3 για την ερχόμενη Δευτέρα 8 Ιουνίου (21:00, ΟΑΚΑ). Εάν χρειαστεί Game 4 (ΟΑΚΑ) θα γίνει την Τετάρτη 10 Ιουνίου (21:00) και εάν χρειαστεί Game 5 το Σάββατο 13 Ιουνίου (18:00, ΣΕΦ).
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Game 1: Τετάρτη 3 Ιουνίου (21:00)
Game 2: Παρασκευή 5 Ιουνίου (21:00)
Game 3: Δευτέρα 8 Ιουνίου (21:00)
Game 4: Τετάρτη 10 Ιουνίου (21:00 – αν χρειαστεί)
Game 5: Σάββατο 13 Ιουνίου (18:00 – αν χρειαστεί)
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442