Κάλεσμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο: «Στηρίζουμε την ομάδα μας με φωνή, παλμό και πάθος»
Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα μόνο με τη φωνή της, εξέδωσε μια μέρα πριν την πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στην Πάφο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης (19:45) εκεί που ανήκει, ανάμεσα στους κορυφαίους και στη League Phase του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Κύπρου, Πάφο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το πρώτο «τρίποντο» της ευρωπαϊκής σεζόν.
Ο κόσμος φυσικά θα είναι όπως πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλεί άπαντες να έχουν τη συμπεριφορά που αρμόζει στην περίσταση, στηρίζοντας τους «ερυθρόλευκους» μόνο με τη φωνή και το πάθος τους. «Ας μη δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας στερήσει τη δυναμική που μας χαρίζει η παρουσία σας στις εξέδρες», σημειώνει χαρακτηριστικά η πειραϊκή ΠΑΕ.
Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους μας ενόψει της πρεμιέρας του UEFA Champions League.
Φίλαθλοι του Ολυμπιακού,
Η ομάδα μας επιστρέφει στο Champions League, στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση, εκεί όπου ανήκει.
Το βράδυ της Τετάρτης (17/9, 19:45) αντιμετωπίζει την ΠΑΦΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα αποτελέσει ξανά τη δύναμή μας. Το γήπεδό μας είναι το σπίτι του Ολυμπιακού, το φρούριό μας. Γι’ αυτό είναι καθήκον όλων μας να το προστατεύσουμε.
Η χρήση καπνογόνων και λέιζερ, η ρίψη αντικειμένων και η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο έως και μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, μπορούν να επιφέρουν βαριές τιμωρίες που θα πλήξουν την ήδη υπότροπη ομάδα μας, όπως το κλείσιμο των θυρών από όπου θα έχει προέλθει η παραβατική συμπεριφορά. Κρατάμε τις εισόδους και τις σκάλες του γηπέδου ελεύθερες.
Ας μη δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να μας στερήσει τη δυναμική που μας χαρίζει η παρουσία σας στις εξέδρες.
Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό μας με φωνή, παλμό και πάθος.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....