Ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Όγκνιεν Ράντοσιτς.
Ο Σέρβος γκαρντ αποτελεί «γέννημα θρέμμα» της Ιγκοκέα, έχοντας ξεκινήσει από τα αναπτυξιακά τμήματά της.
Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα για τον Ράντοσιτς
Нови члан нашег клуба је један од најталентованијих играча у свом годишту у Европи Огњен Радошић.
Стиже у наш клуб као један од најперспективнијих кошаркаша на бековским позицијама, и играч који је већ ове сезоне показао да иако има само 19 година може да даје допринос на… pic.twitter.com/dFPmuFt1Ao
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 13, 2025
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν νεαρό παίκτη, μόλις 19 ετών που έχει δώσει ήδη ικανοποιητικά «δείγματα γραφής» στην μέχρι τώρα πορεία του.
Την περυσινή σεζόν, σε παιχνίδι της ABA League με την φανέλα της Ιγκοκέα, πέτυχε 20 πόντους, έχοντας 2/4 τρίποντα και τρία ριμπάουντ.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή