Επικοινωνία Φάμελλου με τον Aρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για τη Μονή Σινά
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός στο ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος επικοινώνησε με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο στη σκιά των εξελίξεων με τη Μονή Σινά.
Ο κ. Φάμελλος του εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία του για τις εξελίξεις ως προς το ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά και ταυτόχρονα τον ενημέρωσε για τις θέσεις που έχει εκφράσει δημόσια τόσο ο ίδιος, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Τον ενημέρωσε επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος σεβασμός στο ιδιοκτησιακό της Μονής του Σινά.
Παράλληλα, τον ενημέρωσε για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να υπάρξει κοινή κοινοβουλευτική και υπερκομματική αποστολή που θα επισκεφθεί τη Μονή του Σινά, καθώς η χώρα οφείλει να αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το ιδιοκτησιακό της Μονής.
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
- Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος ξυλοκόπησαν και λήστεψαν διανομέα στην Αργυρούπολη
- Συνταγή: Muffins με βατόμουρα και λευκή σοκολάτα
- Μέτρα για πνευματική ιδιοκτησία και επάρκεια φαρμάκων στην Ευρώπη
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της εισαγγελέως για τους 42 κατηγορούμενους
- Ιντιάνα: Μπλόκο στον Τραμπ και από Ρεπουμπλικανούς για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Γυμναστική: Το μυστικό για να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442