Οι αστυνομικοί θαμώνες στα πάνελ, η ήττα της Παγώνη και… μια εμφάνιση έκπληξη στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
Τόσο οι αστυνομικοί που εμφανίζονται καθημερινά στα πάνελ των εκπομπών, όσο και η ήττα της Ματίνας Παγώνη στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ βρέθηκαν στο στόχαστρο του Λάκη Λαζόπουλου
Το δικό του σχόλιο για τους αστυνομικούς που έχουν κατακλύσει τα πάνελ των ενημερωτικών (και όχι μόνο) εκπομπών, έκανε μέσα από το αποψινό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος.
Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ήττα της Ματίνας Παγώνη στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ, ενώ είχαμε και… παρέμβαση από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς και αποκλειστική φωτογραφία από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στο υπουργείο Υγείας!
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)
































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442