Ημέρα βραβείων για την Αφρική ήταν η σημερινή μέρα, με τον Αντεμόλα Λούκμαν να αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος παίκτης του 2024.
Ο επιθετικός της Αταλάντα ήταν απολαυστικός κατά τη διάρκεια του 2024 πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις σε Ιταλία και Ευρώπη με την Αταλάντα, έχοντας συνολικά 18 γκολ/ασίστ, κερδίζοντας με την αξία του το βραβείο.
Κορυφαία στιγμή για τον Νιγηριανό ήταν δίχως αμφιβολία ο τελικός του Europa League όπου με δικό του χατ-τρικ οι «μπεργκαμάσκι» διέλυσαν την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 3-0, κατακτώντας τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούκμαν ήταν ο μοναδικός Αφρικανός υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα, τερματίζοντας στη 14η θέση. Φέτος ο Νιγηριανός μετρά ήδη 14 γκολ/ασίστ με τη φανέλα της Αταλάντα.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ραντεβού με την ΑΕΚ έκλεισε ο ΟΦΗ στα προημιτελικά του Κυπέλλου καθώς επικράτησε με 2-0 του Αστέρα στο Παγκρήτιο. Από το 40′ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαμπλόνσκι οι Αρκάδες.
Μετά από ένα παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, ο Αθηναϊκός πήρε την πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, επικρατώντας με 82-70 του Ολυμπιακού στον προημιτελικό.
Δημοσιογράφος από την Αργεντινή υποστηρίζει πως η Γοδόι Κρουζ βρίσκει χαμηλή την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Σαντίνο Αντίνο και δημιουγεί νέα δεδομένα στη μεταγραφή του 20χρονου εξτρέμ.