Ζωή Λάσκαρη: Γιατί «παγώνει» η διαδικασία για τη δημοπράτηση των κοσμημάτων της
Η περιουσία της Ζωής Λάσκαρη σε περιπέτειες τις τελευταίες εβδομάδες. Τι συμβαίνει τελικά;
Δεσμευμένα και με την σφραγίδα της δικαιοσύνης παραμένουν τα κοσμήματα της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη, γεγονός που σημαίνει ότι η κόρη της Μάρθα Κουτουμάνου δεν μπορεί να προχωρήσει στη δημοπρασία τους.
Τι συμβαίνει με τη δημοπρασία των κοσμημάτων της Ζωής Λάσκαρη
Με δικαστική απόφαση απορρίφθηκε το αίτημά της και του γκαλεριστα Γιώργου Τσαγκαράκη για μερική ανάκληση της προσωρινής διαταγής με την οποία το περασμένο καλοκαίρι «πάγωσε» κάθε μεταβίβαση της περιουσίας των δύο θυγατέρων της Ζωής Λάσκαρη για ανεξόφλητες οφειλές σε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.
Μετά την απόρριψη του αιτήματος τα κοσμήματα θα παραμείνουν δεσμευμένα τουλάχιστον μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.
Γιώργος Τσαγκαράκης; «Θα κάνουμε αίτημα εξαίρεσης»
«Εμείς κάναμε παρέμβαση στα ήδη ασφαλιστικά μέτρα που υπήρχαν από μια εταιρεία διαχείρισης του ακινήτου η οποία διατείνεται ότι υπάρχει μια οφειλή της τάξης των 80.000 που προέχεται από τα κοινόχρηστα», λέει στο MEGA ο Γιώργος Τσαγκαράκης, ιδιοκτήτης γκαλερί.
«Εμείς τώρα πρώτη φορά θα κάνουμε αίτημα προκειμένου να συζητηθεί μόνο το θέμα της εξαίρεσης των κοσμημάτων. Όλα τα άλλα είναι μια άλλη υπόθεση που αφορά τις δύο πλευρές.
Εχθές το δικαστήριο αποφάσισε να μην εξαιρέσει τα κοσμήματα, οπότε την Πέμπτη ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αίτημα προκειμένου να συζητηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και να βγει άμεσα η απόφαση και να εξαιρεθούν τα κοσμήματα, να δημοπρατηθούν και να γίνει η δουλειά όλων των πλευρών».
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου – Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά
- Η Ευρώπη «εκτοξεύει» 22,1 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)















































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442