Και στην τρίτη του προσπάθεια μακριά από το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος, με την Μπάγερν να παίρνει σπουδαία νίκη στο Μόναχο επί της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με 84-80.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής των Πειραιωτών στάθηκε σε όσα δεν πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι.
Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:
«Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Νικούσαμε με 12 πόντους. Για λίγο κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τον ρυθμό, η Μπάγερν επέστρεψε. Ο Σάσα έχασε 2 ελεύθερα σουτ, η Μπάγερν έβαλε τρίποντο. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν, θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα και να ελέγξουμε καλύτερα το ματς στο ημίχρονο».
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ροντρίγκο, ο οποίος αναμένεται να χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ρεάλ στη σεζόν, ενώ θα απουσιάσει και από το προσεχές Μουντιάλ.
Ο πόλεμος μαίνεται στη Μέση Ανατολή, ωστόσο οι διοργανωτές των διαφόρων αθλητικών τουρνουά συνεχίζουν να μην τα ακυρώνουν, με αποτέλεσμα εικόνες όπως στο βίντεο που ακολουθεί...
Η έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή οδηγεί Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι να μετακομίσουν σε άλλες χώρες για τα εντός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague - Πότε αντιμετωπίζουν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.