Όλα ξεκίνησαν, όταν η Χάλι Μπέρι επισκέφτηκε τον γιατρό της, μετά από αφόρητους πόνους που είχε κατά τη διάρκεια του σεξ με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της, Βαν Χαντ. Ο γιατρός μπέρδεψε τα συμπτώματα της περιεμμηνόπαυσης με τον έρπητα που μεταδίδεται μέσω του σεξ, ωστόσο οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδωσαν φως στο μυστήριο. Ο γιατρός την τρόμαξε λέγοντας της «Έχεις το χειρότερο είδος έρπητα που έχω δει».
Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια της στο πλαίσιο της συζήτησης που έκανε με την πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν στη σύνοδο «A Day of Unreasonable Conversation» αναφορικά με την εμμηνόπαυση και θέματα σχετικά με την υγεία της γυναίκας.
Τι συνέβη με την υγεία της
Μιλώντας για την περιεμμηνόπαυση, η Χάλι Μπέρι παραδέχτηκε: «Πρώτα απ’ όλα, ο εγωισμός μου μού είπε ότι θα το προσπεράσω, είμαι πολύ ασφαλής, είμαι υγιής, κατάφερα να σταματήσω την ινσουλίνη και να διαχειριστώ το πρόβλημα του διαβήτη μου από τα 20 μου χρόνια.
Ο γιατρός μου δεν είχε καμία γνώση και δεν με προετοίμασε, τότε ήταν που κατάλαβα: Θεέ μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα μου, πρέπει να χρησιμοποιήσω όλο αυτό που είμαι και να αρχίσω να κάνω μια αλλαγή για άλλες γυναίκες».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.