Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάλι Μπέρι: «Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση στα 56 μου»

Χάλι Μπέρι: «Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση στα 56 μου»

Η ηθοποιός μίλησε για την εμμηνόπαυση αλλά και για την ηλικία της.

Η Χάλι Μπέρι είναι από τις ηθοποιούς που ποτέ δεν ντρέπεται να μιλήσει για τη γήρανση και για την ηλικία της.

Έτσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Women’s Health», η Χολιγουντιανή σταρ μίλησε για άλλη μια φορά για το πώς αγκαλιάζει οτιδήποτε της συμβαίνει – όσον αφορά τις αλλαγές στο σώμα της αλλά και την αυτοπεποίθησή της ενώ αναφέρθηκε και στην εμμηνόπαυση.

«Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου τώρα που έφτασα τα 56 χρόνια. Έχω να προσφέρω όσο ποτέ άλλοτε. Συνειδητοποιώ επιτέλους ότι αυτό που έχω να πω είναι πολύτιμο, ακόμα κι αν κανείς άλλος δεν συμφωνεί» δήλωσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι η ειλικρίνεια σε θέματα «ταμπού» θα τα κάνει λιγότερο «τρομακτικά» και θα προσφέρει ευκαιρίες στις γυναίκες να μιλήσουν για πράγματα που θα έπρεπε να μιλούν ανοιχτά.

«Μπορούμε να κάνουμε τη συζήτηση για τα θέματα υγείας των γυναικών λιγότερο ταμπού, αν τολμήσουμε να μιλήσουμε γι’ αυτά. Αν ξεκινήσετε τη συζήτηση, οι περισσότερες γυναίκες θα ακολουθήσουν. Ξέρετε γιατί; Επειδή είναι κάτι που πεθαίνουμε να κάνουμε. Είναι κάτι που έχουμε στερηθεί και είναι κάτι που θέλουμε να μοιραστούμε μεταξύ μας. Απλά χρειαζόμαστε την άδεια για να το κάνουμε»«, είπε.

Η εμπειρία της με την εμμηνόπαυση

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την εμπειρία της με την εμμηνόπαυση και την προσπάθεια της να είναι ειλικρινής με αυτήν. Όπως είπε, αμφισβητεί όλα τα στερεότυπα σχετικά με την εμμηνόπαυση ενώ αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνη το ταξίδι της εμμηνόπαυσης και πώς το βιώνει.

«Αμφισβητώ όλα όσα νόμιζα ότι ήξερα για την εμμηνόπαυση. Πράγματα όπως: ‘’Η ζωή σου τελείωσε. Είσαι αναλώσιμη. Η κοινωνία δεν έχει πια θέση για σένα. Πρέπει να αποσυρθείς. Πρέπει να τα μαζέψεις». Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω να πως στις γυναίκες είναι να είστε κυρίαρχες του εαυτού σας σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε. Αν είσαι στα μέσα της δεκαετίας των τριάντα, μην καταπιέζεσαι με την ιδέα ότι πρέπει να κάνεις παιδιά μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, αν κι εφόσον θέλεις βέβαια να κάνεις παιδιά», δήλωσε η ηθοποιός.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024