Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Δείτε τη νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρον τον νέο της ρόλο ως μητέρα, με όλες τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις, και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Από την ημέρα που ήρθε η κόρη της στον κόσμο, οι αναρτήσεις είναι καθημερινές ενώ δεν διστάζει να εξομολογηθεί και τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της.

Στη νέα της ανάρτηση βλέπουμε τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο, στο σαλόνι του σπιτιού αγκαλιά με την κόρη τους, η οποία θα πάρει το όνομα Αθηνά.

Τη φωτογραφία έχει συνοδεύσει με μία κόκκινη καρδιά.

Δείτε την παρακάτω

«Είμαι τόσο ερωτευμένη»

Η Μαρία Μενούνος υποδέχτηκε πριν λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια αναφέρθηκε στη ζωή της, μετά τον ερχομό της κόρης της, Αθηνάς, και στις δυσκολίες που είχε ζήσει πριν γίνει μητέρα.

Στη δημοσίευσή της, ανέβασε μια φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και στη λεζάντα έγραψε αρχικά: «Γεια σας φίλοι. Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε όλες τις δυσκολίες που έζησε μέχρι σήμερα. «Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας. Ακόμη τρελά πράγματα ενδιάμεσα. Ο Keven λέει ότι ίσως τα πάω καλά με τα «χτυπήματα» και θα πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο -ίσως κάποια στιγμή να ψάξω βαθύτερα. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024