Νέα ώρα για τη «Γη της ελιάς» – Καταιγιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
Το ραντεβού της Παρασκευής με τη «Γη της ελιάς» αλλάζει ώρα. Από σήμερα, κάθε Παρασκευή, η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA θα μεταδίδεται στις 21:40.
Το ραντεβού της Παρασκευής με τη «Γη της ελιάς» αλλάζει ώρα. Από σήμερα, κάθε Παρασκευή, η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA θα μεταδίδεται στις 21:40.
Στο αποψινό επεισόδιο, ο Παρασκευάς ενισχύει τη ζήλια του Φίλιππου μήπως και τον ωθήσει να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Ο Στάθης συναινεί με την μετακόμιση της Ιουλίας στην Αθήνα, με την προϋπόθεση ότι θα προσέχει και θα προσλάβει εσωτερική γυναίκα.
Ο Ισίδωρος εξακολουθεί να διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Αμαλία, ενώ εκείνη νιώθει να διαλύεται από την αναμονή και ζητά τη βοήθεια του Μάνου και της Μαρίνας.
Ο Τζον πολιορκεί ερωτικά την Αθηνά και οι δυο τους αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα. Ο Χρήστος παλεύει να αποφύγει την Αριάδνη, ενώ ο Αποστόλης τους πετυχαίνει σε τρυφερό τετ-α-τετ.
Η Ασπασία συμβουλεύει την Ειρήνη να μην ξαναγυρίσει στον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης τρέχει στο πλευρό της Ξένιας που αισθάνεται αιφνίδιους πόνους.