Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς του MEGA «Η γη της ελιάς» ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για διάφορους λόγους. Η δουλειά πάει καλά, η ζωή καλή είναι, τα παιδιά μου είναι γερά, τι να θέλω άλλο; Προσωπικά, είμαι πολύ καλά».

H μεγάλη αποδοχή της σειράς από το κοινό

«Γίνεται της κακομοίρας. Το πιο αστείο είναι ότι, όταν βγήκαμε με τον γιο μου, τον Αχιλλέα, να φάμε και μου είπε κάποιος στο δρόμο “Γεια σου ρε Στάθη”, ο γιος μου σχολίασε “Τι θα γίνει με σένα;”». «Με ενοχλεί να με λένε Στάθη, δεν είμαι ο Στάθης», πρόσθεσε.

Για τον ρόλο του στη μεγάλη παραγωγή του MEGA που επιστρέφει με νέα επεισόδια από την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21.00

«Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, εγώ ήθελα να κάνω τον ρόλο του Πότη, αλλά με διάλεξαν για τον Στάθη. Ο Πότης είναι ένας ρόλος που είναι πολύ φαρδύς, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Είναι ένας χαρακτήρας που κάποιος μπορεί να ανοίγει την τηλεόραση κάθε βράδυ για να δει τις δύο σκηνές του.

Όταν είδα το πρώτο στήσιμο της σειράς ήξερα ότι αυτό το ζευγάρι (σ.σ. Στάθης και Ιουλία) θα τραβήξει το πολύ βαρύ τρένο, γιατί είναι ένα ζευγάρι που έχει αναφορά σε όλη την κοινωνία. Όλοι έχουν μια παρόμοια ιστορία, κάτι που μοιάζει, κάτι που θα ήθελαν να είναι έτσι, κάτι που δεν έγινε.

Εκεί, η Βάνα έχει βάλει όλη της μαστοριά και τη δαιμονικότητα. Τους χωρίζει, τους φέρνει κοντά, εκεί που πάει να διαλύσει το πράγμα σου φέρνει μια κόρη, εκεί που κάτι γίνεται με την κόρη έρχεται ένα μωρό, το χάος».

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

«Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα. Θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον. Θα έχει μια γυναίκα που θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει κιι αυτός κάποιες μέρες. Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο.
Στα πρώτα επεισόδια αυτής της ιστορίας τον είδαμε λίγο “μπουνταλά” τον Στάθη, ότι δεν καταλαβαίνει τι γίνεται. Εγώ, ως Πασχάλης, είχα τις ενστάσεις μου ότι πώς γίνεται να μην καταλαβαίνει αφού το βλέπει μπροστά του. Από ένα σημείο και ύστερα αρχίζει να το ψυλλιάζεται, συμβαίνουν πράγματα, θα βρει τα κλειδιά του Χρήστου στο σπίτι του».

Η προσωπική του ζωή

«Είμαι χαρούμενος πολύ. Σε όλα, είμαι πιο πλήρης. Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ τρυφερός και συναισθηματικός άνθρωπος. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος. Έχω μάθει ότι αν κάνω καλά τη δουλειά μου, αυτό ενδιαφέρει τον κόσμο. Το τι κάνει ο κόσμος εμένα δεν με ενδιαφέρει. Η δουλειά μου είναι να κάνω κάτι το οποίο κρίνεται».

Ο τηλεοπτικός Στάθης

«Έχει στιγμές ο Στάθης σε αυτά τα 2,5 χρόνια που δεν έπαιζα. Είχα τα λόγια και έκανα τον Πασχάλη. Έχει πολλές σκηνές στις οποίες ξεφόρτωσα την ψυχή μου στο σετ και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό για αυτό».

Η αξία της αλήθειας στη ζωή των ανθρώπων

«Στα παιδιά μου έλεγα πάντα την αλήθεια. Τα πράγματα είναι πάντα όμορφα αν είναι ειλικρινή, αν μιλάς με ειλικρίνεια, αλήθεια και εντιμότητα. Είναι πολύ πιο άσχημο, είτε είναι ένα μικρό παιδάκι, είτε ένας μεγαλύτερος άνθρωπος, να έχεις τον άλλον σε ένα τοπίο ομίχλης και να προσπαθεί να φαντάζεται πράγματα ή να φαντάζεται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, από το να του λες τι πραγματικά συμβαίνει.

Όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να διαχειριστούμε τα γεγονότα εάν τα γνωρίζουμε από το να νομίζουμε διάφορα πράγματα και να χανόμαστε. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ καλά και εκτιμούν την αλήθεια», δήλωσε ο ηθοποιός κλείνοντας.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024