Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχάλης Τσαρούχας: Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για τη «Γη της Ελιάς»

Πασχάλης Τσαρούχας: Έκανε την μεγάλη αποκάλυψη για τη «Γη της Ελιάς»

Θα υπάρξει τρίτη σεζόν για τη σειρά;

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός στη σειρά του MEGA, που επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00, υποδύεται τον Στάθη και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον έρωτά του με την «Ιουλία» και αν θα της κάνει πρόταση γάμου.

Όπως πραδέχτηκε, ο ήρωας του είναι λίγο «άτσαλος και μπουνταλάς» αλλά αγαπάει. «Εάν θυμάμαι καλά δεν γονάτισε, αλλά έδωσε δαχτυλίδι και το πήρε», σημείωσε αναφερόμενος στην αντίστοιχη σκηνή.

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς ο Πασχάλης Τσαρούχας είπε πως θα υπάρξει και τρίτη σεζόν της σειράς. «Ξέροντας τη Βάνα Δημητρίου όλο και κάποια αναποδιά θα φέρει, τώρα τι θα είναι αυτό δεν το ξέρω. Πάντως δεν θα είναι εύκολο», είπε σχετικά με την πορεία της σχέσης «Στάθη» και «Ιουλίας».

Μιλώντας για τον ίδιο, δήλωσε ντροπαλός και εξήγησε πως η στάση του είναι μία άμυνα και πως ορισμένα πράγματα «τα έχει μάθει πλέον».

Ερωτώμενος για το τι πιστεύει πως είναι αυτό που έχει καθηλώσει το κοινό στη σειρά απάντησε: «Δεν υπάρχει μυστικό, δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για να πει κανείς αυτή είναι η συνταγή και το κάνω. Είναι η Βάνα, ο Αντρέας και ο Κούλης και έχουν φτιάξει μία ομάδα η οποία δουλεύει πάνω στις παραγωγές τους…ξέρεις πως όταν δουλέψεις με αυτούς θα κάνεις κάτι που θα έχει επιτυχία». Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος έξω τον αποκαλεί «Στάθη».

Όσο για το τι θα απογίνει ο «Κίμωνας» αποκάλυψε πως θα έχει έναν φρικτό θάνατο και μάλιστα μπροστά στον πατέρα του. «Και από ‘κει κι έπειτα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς χαρακτήρες στη σειρά», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την κόρη του, τη «Βασιλική» είπε πως και εκείνη θα βιώσει στεναχώριες στο γάμο της. Τέλος, εξομολογήθηκε πως σε πολλές σκηνές μαζί με τα «τηλεοπτικά» παιδιά του, έχει συγκινηθεί πραγματικά.

«Μου αρέσει η σχέση μαζί τους και είναι ένα κομμάτι που το αισθάνθηκα πολύ δικό μου, και όταν είχα τις σκηνές και τις τρυφερές και τις δύσκολες, ειδικά με τον “Στέφανο”, εκεί συγκινήθηκα πραγματικά», συμπλήρωσε.

Δείτε τη συνέντευξη του Πασχάλη Τσαρούχα

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024