Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική μετά από φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο στο Μαρούσι.
Στο σημείο έσπευσαν 28 πυροσβέστες με επτά οχήματα ενώ επιχειρούν ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική για καπνούς που έβγαιναν από δωμάτιο της Πρώτης Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.
#Πυρκαγιά σε κτήριο υγείας και πρόνοιας, στο #Μαρούσι Αττικής. Επιχειρούν 28 #πυροσβέστες με 7 οχήματα, ειδικό κλιμακοφόρο και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά ενώ όπως έγινε γνωστό το προσωπικό του νοσοκομείου εκκένωσε προληπτικά όλες τις κλινικές λόγω του καπνού.
Ευτυχώς από τη φωτιά δεν προκλήθηκε κανένας τραυματισμός και οι ασθενείς άρχισαν να επιστρέφουν στα δωμάτια τους.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων